Cluburi / Baruri / Terase

club fratelli mamaia

Club Frateli Mamaia NORD.

Se afla la aproximativ 1 Km de Vila On. Clubul a fost inaugurat pe 1 iulie 2011 si este unul din cele mai noi populare din Mamaia. Clubul Frateli are un design unic, specific brandului si are o capacitate de peste 1000 de persoane, unde poti petrece  serile de weekend intr-o atmosfera incendiara, alaturi de artisti romani si internationali. Clubul mai are si un lounge unde poti servi in timpul zileai brach-ul si are si o plaja privata unde te poti relaxa impreuna cu familia si prietenii.

club ego mamaia

EGO Club este unul din cele mai noi si extravagante cluburi din statiunea Mamaia.

club office mamaia

 

Clubul Office mamaia  este situat langa hotelul Rex din Mamaia si este deschis doar pe timpul veri incepand cu orele 22 doar vineri sambata si duminica.

puro beach mamaia

Puro Beach este locatia ideala pentru a intalni oameni noi si extraordinari. Este unul dintre cele mai fierbinti  si mai putin cunoscute cluburi din Mamaia care se afla la mai putin de 30 de metri de malul marii.

 

Mamaia este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul romanesc. Este situalta in nordul litoralului si are o pozitie privilegiata. Statiuea desparte lacul Siutghiol de Marea neagra si este alipita orasului Constanta. Mamaia a devenit destinatia preferata a turistilor pe timp de vara, fiind suspusa in ultimi ani unui proces de modernizare care a dus la capatarea unui aer ocidental. Palmieri, fantani arteziene, evenimente mondele, spectacole, cluburi luxoase, hoteluri noi, restaurante , terase, parcul acvatic, telegondola, toate acestea sunt facilitatilea care fac ca statiunea Mamaia sa fie in topul preferintelor turistilor romani cat si straini. Statiunea Mamaia inca se afla in “constructie”  deoarece primaria din Constanta are cateva proiecte care va propulsa statiunea Mamaia si mai sus decat se afla in momentul de fata.

 

Lasa un raspuns