Plaja Mamaia Nord

plaja mamaia nord vila ON

Descriere :

Mamaia Nord este situata intre statiunea Mamaia si Navodari, si era cunoscuta in anii trecuti ca Mamaia Sat. In Mamaia Nord se poate ajunge cu autobuzul sau cu microbuzele ce au ruta Constanta-Mamaia-Mamaia Sat -Navodari.
Navodari este foarte cunoscut datorita taberelor pentru copii care au fost infiintate acum 20 de ani.
Pana acum 10 ani, in Mamaia Nord nu se putea discuta de un loc de cazare, insa s-au construit foarte multe vile in ultimi ani in aceasta zona care se afla intre Mamaia si Navodari cunoscuta ca Mamaia Nord , Hanul Piratilor sau Mamaia Sat. Aceasta zona se afla la aproximativ 1,5 Km de Mamaia si 3,5 km de Navodari. Vilele si hotelurile sunt construite la distante de 10-500 de metri fata de plaja, fiind un avantaj foarte mare pentru turisti. Chiar daca aceasta zona se afla inca in constructie, Mamaia Nord are cateva avantaje si anume : plaja mare, acesul se face rapid si usor, pozitia este deosibita, apa curata si nu in ultimul rand linistea pe care aceasta plaja o ofera. Aici veti gasit o gramada de restaurante, terase si cluburi de vara.

plaja mamaia nord

Plaja Mamaia Nord are o latime asemanatoare cu cea de la Mamaia dar este intinsa pe 12-15 km, dar nu este toata amenajata si intretinuta de autoritati, dar poate fi considerata una din cele mai deosebite plaji naturale de pe litoralul romanesc. Apa este curata iar accesul in mare se face pe o panta ce are o inclinatie mica care se intinde pe 100-200 de metri. Aceasta plaja este ideala pentru turisti ce doresc sa se relaxeze si sa se bucure de o vacanta linistita.

 

plaja mamaia nord vila on