Cluburi / Baruri / Terase

club fratelli mamaia

Club Fratelli Mamaia Nord

Se află la aproximativ 1 Km de Casa ON. Clubul a fost inaugurat pe 1 iulie 2011 și este unul din cele mai noi populare cluburi din Mamaia. Clubul Fratelli are un design unic, specific brandului și are o capacitate de peste 1000 de persoane, unde poți petrece  serile de weekend într-o atmosferă incendiară, alături de artiști români și internaționali. Clubul mai are și un lounge unde poți servi în timpul zilei brunch-ul și are și o plajă privată unde te poți relaxa împreună cu familia și prietenii.

club ego mamaia

EGO Club este unul din cele mai noi și extravagante cluburi din stațiunea Mamaia.

club office mamaia

 

Clubul Office Mamaia  este situat lângă hotelul Rex din Mamaia și este deschis doar pe timpul veri începând cu orele 22 doar vineri, sâmbătă și duminică.

puro beach mamaia

Puro Beach este locația ideală pentru a întâlni oameni noi și extraordinari. Este unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia care se află la mai puțin de 30 de metri de malul mării.

 

Mamaia este cea mai cunoscută stațiune de pe litoralul românesc. Este situată în nordul litoralului și are o poziție privilegiată. Stațiunea desparte lacul Siutghiol de Marea Neagră și este alipită orașului Constanța. Mamaia a devenit destinația preferată a turiștilor pe timp de vară, fiind suspusă în ultimii ani unui proces de modernizare care a dus la căpătarea unui aer occidental. Palmieri, fântâni arteziene, evenimente mondene, spectacole, cluburi luxoase, hoteluri noi, restaurante, terase, parcul acvatic, telegondola, toate acestea sunt facilitățile care fac ca stațiunea Mamaia să fie în topul preferințelor turiștilor români cât și străini. Stațiunea Mamaia încă se află în “construcție”  deoarece primăria din Constanța are câteva proiecte care va propulsa stațiunea Mamaia și mai sus decât se află în momentul de față.