Plaja Mamaia Nord

plaja mamaia nord vila ON

Descriere :

Mamaia Nord este situată între stațiunea Mamaia și Năvodari și era cunoscută în anii trecuți ca Mamaia Sat. În Mamaia Nord se poate ajunge cu autobuzul sau cu microbuzele ce au ruta Constanța-Mamaia-Mamaia Sat -Năvodari.
Năvodari este foarte cunoscut datorită taberelor pentru copii care au fost înființate acum 20 de ani.
Până acum 10 ani, în Mamaia Nord nu se putea discuta de un loc de cazare, însă s-au construit foarte multe vile în ultimii ani. Această zonă se află la aproximativ 1,5 Km de Mamaia și 3,5 km de Năvodari. Vilele și hotelurile sunt construite la distanțe de 10-500 de metri față de plajă, fiind un avantaj foarte mare pentru turiști. Chiar dacă această zonă se află încă în construcție, Mamaia Nord are câteva avantaje și anume : plaja mare, accesul se face rapid și ușor, poziția este deosebită, apa curată și nu în ultimul rând liniștea pe care această plajă o oferă. Aici veți găsi o mulțime  de restaurante, terase și cluburi de vară.

plaja mamaia nord

Plaja Mamaia Nord are o lățime asemănătoare cu cea de la Mamaia dar este întinsă pe 12-15 km, și nu este toată amenajată și întreținută de autorități. Ea poate fi considerată una dintre cele mai deosebite stațiuni de pe litoralul românesc. Apa este curată iar accesul în mare se face pe o pantă ce are o înclinație mică care se intinde pe 100-200 de metri. Această plajă este ideală pentru turiștii ce doresc să se relaxeze și să se bucure de o vacanță liniștită.

 

plaja mamaia nord vila on